TERMENI SI CONDITII

Suntem bucurosi ca ati ales sa va dezvoltati afacerea pe Platforma Pentabit. Platforma va permite sa adaugati produsele si serviciile in contul creat de dumneavoastra pe care doar dumneavoastra il veti gestiona in vederea interconectarii informatiei cu potentialii cumparatori persoane juridice, societati comerciale in peste 50 domenii de activitate atat la nivel national cat si la nivel Global care au semnat contracte cu Pentabit. Cand va logati in platforma vei fi de acord sa respectati termenii si conditiile, asa ca va rugam sa acordati cateva minute sa cititi termenii si conditiile noastre de mai jos.

1 Introducere

Atunci cand va logati in platforma veti intra intr-un acord legal de respectare a tuturor acestor termeni. Ca membru ( client) Pentabit trebuie sa fi de acord de asemenea cu politicile de Cookie si politicile de confidentialitate ,acesti termeni reprezinta acorduri aditionale cu Pentabit legate in mod specific de utilizare a servicilor noastre

1.1 Despre noi si aceste servicii utilizate

Esti de acord ca inregistrandu-te in platforma Pentabit intrati intr-un acord juridic obligatoriu cu Compania Pentabit Tehnology ( resedinta Romania judetul Bistrita-Nasaud NR 839A Rebrisoara)
Prin aderarea la serviciu nostru confirmati ca doriti sa fiti membru (client) Pentabit si ati citit si inteles termenii si conditiile de utilizare a serviciului Pentabit.
Daca doriti sa intrati ca si producator sau prestator de servicii pe platforma noastra, in numele unei societati sau al unei alte entitati, declarati și garantati ca aveti autoritate legala deplina pentru a inregistra o cerere in numele acestei entitati și sa-l legati la acești termeni. Daca nu sunteti autorizat, sau inregistrati un cont pentru altcineva nu aveti dreptul sa acceptati Termenii si conditiile nostre.

1.2 Scop

Misiunea noastra este de a conecta companiile atat nationale pe piata nationala si internationala cat si dezvoltarea serviciilor platformei la nivel global pentru a le permite acestora sa incheie parteneriate cu dumneavastra . Pentru a realiza misiunea noastra vom folosi aplicatii dezvoltare de noi pentru a fi utilizate de membri (clientii nostrii).
Acești termeni guverneaza utilizarea servicilor noastre Pentabit

1.3 Domeniu de aplicare și intentie

Puteti folosi contul de logare utilizând serviciul Pentabit, cand sunteti de acord sa urmati acești termini si conditii, in cazul in care cererile indeplinesc criteriile de eligibilitate descrise mai jos.

1.4 Criterii de eligibilitate

Aici sunt criteriile de eligibilitate pentru a determina daca s-ar putea utiliza serviciile in conformitate cu acești termeni:
Aveti dreptul sa utilizati serviciile noastre in cazul in care:
Doriti ca si compania dumneavoastra sa se dezvolte, sa poata incheia noi parteneriate cu alti membri persone juridice in cadrul servicilor Pentabit;
Sunteti un Start Up si doriti contracte de sponsorizare, servicii si produse de calitate din partea altor membri persoane juridice;
Sunteti retailer si doriti desfacere prin magazine proprii si online aveti posibilitatea sa cumparati ceea ce considerate ca este profitabil pentru afacerea dumneavoastra;
Nu aveti dreptul sa utilizati serviciile noastre daca:
Sunteti o companie care cauta colaboratori in afara platformei (rau platnica);
Contribuiti la obtinerea unor inselaciuni;
Defaimati imaginea firmei si a colaboratorilor acesteia;
Va sustrageti in a livra comenzile;
Va sustrageti in a face plata facand doar comenzi fara a avea nici o finalitate
Contul D-voastra va fi banat si orice posibilitate noua de redeschidere va fi taxata cu 25 euro taxa de serviciu si alti 25 euro reconectarea .
Pentabit ofera de asemenea „Programul de parteneriat Premium”, in cazul in care puteti aplica pentru a dezvolta compania in cazul in care indepliniti criteriile noastre de eligibilitate pentru Programul de parteneriat Premium și ati incheiat un acord de parteneriat semnat cu Pentabit prin mandatari ( colaboratori )alocati .
Aveti dreptul sa utilizati serviciul:
in cazul in care ofertele care le puneti la dispozitie sunt proiectate pentru a ajuta alti membrii (clienti) Pentabit sa afle si sa comande.
Nu aveti dreptul sa utilizati serviciul in cazul in care contul:
depașește o cantitate rezonabila de produse si servicii; stocheaza mai mult decât
datele din profilul unui membru al Pentabit ;
Odata inregistrat in platforma serviciul dumneavoastra este conceput pentru a ajuta ceilalti membrii Pentabit sa afle ofertele publicate de dumneavoastra pe intregul web.
Serviciul dumneavoastra vizeaza clientii actuali sau potentiali, platitori de produse sau persoane implicate in activitati legate de comercializarea acestora.
Calitatea produselor si servicilor sunt conforme cu legile de aplicare ale fiecarui stat.

2. Accesul la Programul Self-Service

Pentru a avea acces in Platforma trebuie sa va conectati la Pentabit si sa va inregistrati.

2.1 Cont Client

Pentru a incepe utilizarea serviciilor, trebuie mai intâi sa va conectati-in contul Pentabit folosind numele real al utilizatorului și parola contului. Daca sunteti producator respectiv prestator de servicii sau vanzator veti putea accesa serviciul in momentul in care ati semnat un contract cu Pentabit vi se va repartiza un colaborator si vi se vor verifica datele companiei dumneavoastre , apoi inregistrati produsele si sau servicile dumneavoastra facând clic in contul de client și urmând instructiunile furnizate ulterior. Atât inregistrarea cererii și contul dumneavoastra de client respectiv membru al Pentabit trebuie sa contina informatii exacte și informatii actualizate in orice moment, inclusiv titlul actual, companie, și adresa de e-mail. Sunteti de acord ca putem utiliza, stoca și partaja informatiile transmise de dumneavoastra catre Pentabit in legatura cu inregistrarea Cererii permise in Politica de confidentialitate .
Odata ce v-ati inregistrat cu succes in sistem, vi se vor administra acreditarile necesare pentru a avea acces la Serviciu.
Toate activitatile care au loc folosind aceste date de acces sunt responsabilitatea dumneavoastra.

2.2 Accesul la abonament

Odata ce v-ati inregistrat cu succes, puteti aplica la cele 4 pachete de abonament existente. Datele de acces ne permit sa va asociem activitatea dumneavoastra cu tipul de abonament care l-ati solicitat, Serviciul cu cererea dumneavoastra si beneficiile care le doriti . Toate activitatile care au loc in contul dumneavoastra, folosind datele dumneavoastra de acces sunt responsabilitatea dumneavoastra. Pastrati-le secrete. Nu vinde, transfera, sau sa le
sublicentiezi. Nu incerca sa le eviti și sa le soliciti membrilor dvs aceste abonamente la care ati optat pentru a folosi serviciul Platformei.Daca sunteti de acord și urmati acești termeni, sunteti liberi sa utilizati serviciile noastre.
2.2.1 Pachet standard Gratuit
2.2.2 Pachetul Silver 600 Euro / an
2.2.3 Pachetul Gold 800 euro / an
2.2.4 Pachetul Platinum 1000 euro /an
Pachetele de abonament sunt active doar pentru producatori si prestatorii de servicii in vederea accesului in Platforma, vanzarii, suportului de client ( comunicarea comenzilor primite), alocarii Mandatarilor pentru cererea si oferta pe care compania le are, accesului la Burse, verificarii prin embleme care atesta verificarea producatorilor si prestatorilor de servicii, , promovari prin publicitate si media , achizitiilor directe de la producatorii internationali, desfacerii plusvalorii la nivel global.
Va veti onora obligatiile de plata și sunteti de acord ca noi sa stocam informatiile dumneavoastra. privind platile. De asemenea, pot exista tarife și taxe care se adauga la preturile noastre.
Noi nu garantam rambursarile.
In cazul in care achizitionati oricare din Serviciile noastre platite („Servicii Premium”), acceptati sa ne platiti tarifele și taxele aplicabile. Daca platile nu sunt efectuate, aceasta poate duce la rezilierea abonamentului dumneavoastra De asemenea:
Achizitionarea dumneavoastra poate presupune taxe pentru schimburile valutare sau preturi diferite, pe baza locatiei (de exemplu, ratele de schimb valutar).
Dumneavoastra ne autorizati sa stocam și sa continuam facturarea metodei dumneavoastra de plata (de exemplu card de credit) chiar dupa ce a expirat, pentru a evita intreruperile serviciului dumneavoastra (de exemplu abonamente) și a facilita plata ușoara a serviciilor noi.
Trebuie sa ne platiti tarifele și taxele aplicabile daca nu va anulati Serviciul Premium, caz in care acceptati sa platiti in continuare aceste tarife pâna la sfârșitul perioadei aplicabile de abonare.
Taxele sunt calculate pe baza informatiilor de facturare pe care dvs. ni le furnizati in momentul cumpararii.
Persoanele juridice care doresc contracte de colaborare cu Producatorii( Membri nostri) pot comanda gratuit utilizand pachetul Standard

2.3 Adaugarea produselor si servicilor

Veti avea in contul de membru toate modalitatiile de incarcare a informatiilor oferite de Compania D-voastra si finalizare Daca acestea sunt corecte pot fi incarcate online

2.4 Plasarea comenzilor

Prin intermediul platformei pot fi achizitionate produse si servicii direct de la producator acesta fiind instiintat in contul lui de comanda plasata de comparator inclusive toate datele corespunzatoare acestuia.

2.5 Dezvoltarea Companiilor

Noi utilizam informatiile pe care dumneavoastra. și alti membrii le furnizati in platforma pentru a cerceta și dezvolta imbunatatirea serviciilor noastre, ca sa va furnizam dumneavoastra, precum și altor membrii, o experienta mai buna și mai intuitiva care sa duca la creșterea numarului de membrii și a interactiunii pe serviciile oferite de noi și care sa ajute companiile sa aiba acces la oportunitatile economice pentru fiecare sector de activitate in parte.
De asemenea, noi personalizam experienta companiei dumneavoastra și a altor companii prin serviciile pe care le oferim. De exemplu, in momentul in care intrati in cont, vom afișa informatiile companiilor noi care au aderat recent la platforma, sau actualizarile recente de informatii la produsele si serviciile pe care le urmariti. Puteti selecta informatiile pe sectorul dumneavoastra de
activitate.
Noi vom utiliza continutul informatiilor membrilor inregistrati pentru a avea intodeauna acces la informatie. Promovam calitatea informatiilor oferite de companiile dumneavoastra . conform nevoilor cumparatorilor.

2.6 Marketing, Promovare si Distribuirea de informatii afiliatiilor

Odata ce avem informatia legata de produsele si serviciile oferite de compania dumneavoastra vom incerca sa mobilizam echipa in vederea obtinerii comenzilor pe care va trebui sa le onorati. Alte companii va pot gasi informatiile adaugate in platforma prin motoarele de cautare.

3 Utilizarea Servicilor

Pentabit poate restrictiona accesul la Servicii in cazul in care nu furnizezi informatii adecvate pentru a verifica respectarea acestor termini.
Sunteti de acord cu ajutorul Pentabit in verificarea conformitatii cu acești termeni oferindu-ne informatii despre cererea și stocarea de continut, care pot include, de asemenea, accesul la cererea dumneavoastra și alte materiale legate de utilizarea de catre dumneavoastra. a servicilor. In cazul in care nu demonstrati conformitatea deplina cu acești termeni, putem restrictiona sau inceta accesul la Serviciu.

4. Drepturi si obligatii Pentabit

Vom face eforturi pentru a sprijini Serviciul oferit ,dar nu avem obligatia de a face acest lucru.
In cadrul producatorilor taxa noastra de serviciu este de 25 euro/ comanda
In cadrul prestatorilor de servicii taxa noastra este de 25 euro / comanda
Daca cumparatorul Nu a platit in termen de 3 zile comanda taxa de serviciuI se va factura acestuia.
Daca schimbam oricare dintre servicii in viitor, utilizarea in continuare implica faptul ca sunteti de acord cu orice modificari facute.
Pentabit are dreptul ca pe viitor sa-si poata modifica oricand starea abonamentelor si preturile
acestora.
Serviciile sunt in prezent furnizate gratuit, dar Pentabit iși rezerva dreptul de a modifica serviciile in viitor. Daca vom percepe o taxa pentru utilizarea Servicilor sau a oricaror instrumente pentru dezvoltatori membri (client) și caracteristici, nu ai nici o obligatie de a continua sa utilizezi serviciile dezvoltate de Pentabit

5 Limitari

Dumneavoastra sunteti proprietarul continutului și informatiilor pe care ni le furnizati, dar ne acordati, de asemenea, o licenta neexclusiva pentru acestea.
Dumneavoastra permiteti sa ne furnizati doar informatii și continut pe care avem dreptul sa le distribuim și promiteti ca profilul dumneavoastra in Pentabit va fi veridic.

5.1 Limitarea Drepturilor dumneavoastra

Comenzile care vor face parte exclusiva din cadrul serviciului Pentabit vor fi preluate de dumneavoastra ca si companie si colaboratorul alocat Companiei dumneavoastra iar dumneavoastra veti onora comanda in momentul in care un potential cumparator a platit in contul dumneavoastra serviciul sau produsul companiei dumneavoastre.
Nu vom include numele companiei dumneavoastra in Platforma pentru produsele și serviciile oferite decat informatia cu continutul descrierea si pretul acestor servicii si produse oferite. Totuși in momentul plasarii comenzii va aparea cumparatorului datele companiei dumneavoastra, avem
dreptul, fara compensare pentru dumneavoastra sau alte persoane, sa prezentam publicitate lânga continutul și informatiile dumneavoastra
Deși noi putem modifica și face schimbari ale formatarii continutului dumneavoastra. (cum ar fi traducerea sa, modificarea marimii, aspectului sau tipului de fișier sau eliminarea metadatelor), nu vom modifica intelesul exprimarii dumneavoastra.Acceptati ca noi putem accesa, stoca și utiliza orice informatii pe care le trimiteti conform termenilor din Politica de confidentialitate.
Prin trimiterea, la Pentabit, a sugestiilor sau altui tip de feedback referitor la serviciile noastre, acceptati ca Pentabit poate utiliza și distribui (dar nu neaparat) acest feedback in orice scopuri, fara compensare pentru dvs.
Acceptati sa transmiteti continut sau informatii doar daca acest lucru nu incalca legea sau drepturile altor persoane (de exemplu, fara a incalca drepturile de proprietate intelectuala sau a incalca un contract). Acceptati, de asemenea, ca informatiile dumneavoastra. de profil vor fi veridice. Datorita legilor, Pentabit poate fi nevoit sa elimine anumite informatii sau continut in anumite tari.

5.2 Disponibilitatea serviciului

Putem modifica sau intrerupe oricare dintre Serviciile noastre. Nu putem promite sa stocam sau continuam sa afișam orice informatii sau continut pe care le-ati publicat.
Pentabit nu este un serviciu de stocare. Acceptati ca nu avem obligatia de a stoca cantitati mari de informatii care nu sunt vandabile , pastra sau a va trimite o copie a oricarui continut sau informatii pe care compania dumneavoastra. sau alte companii le trimiteti

5.3 Garantia serviciului

Când vizualizati sau comandati produsele altor companii, publicate de alti membrii Pentabit, garantia serviciului apartine in totalitate producatorilor.

6. Exonerare și limitarea raspunderii

Aceasta este exonerarea noastra de responsabilitate juridica pentru calitatea, siguranta și fiabilitatea serviciilor noastre.

6.1 Absenta garantiei

In masura permisa de legislatie, Pentabit si colaboratorii cu care Pentabit colaboreaza pentru a furniza serviciile sunt exonerati de oricare si de toate garantiile si declaratiile implicite (garantii implicite de vandabilitate, adecvare la un scop anume, titlu, acuratete a datelor si inviolabilitate);
Nu garanteaza ca serviciile vor functiona fara intrerupere sau erori.
Furnizeaza serviciile(inclusiv continut si informatii) pe baza „ca atare” si „asa cum este disponibil”.
Unele legi nu permit anumite exonerari, astfel incat unele sau toate exonerarile ar putea sa nu fie aplicabile in cazul companiei dumneavoastre.

6.2 Limitele raspunderii legale pe care le putem avea fata de compania dumneavoastra.

In masura permisa de lege (si daca Pentabit nu a incheiat un acord separat, in scris, care inlocuieste acest acord), Pentabit si colaboratorii Pentabit nu isi asuma raspunderea fata de compania d-voastra sau alte companii pentru niciun fel de daune speciale, accidentale, indirecte sau punitive sau orice pierderi ale datelor, oportunitatilor, reputatiei, profitului sau veniturilor, in conexiune cu serviciile(de exemplu, declaratii jignitoare sau defaimatoare, inactivitate sau pie
rdere, utilizare sau schimbare a informatiilor sau continutului dvs.).
In niciun caz raspunderea Pentabit si a colaboratorilor pentabit nu depaseste, cumulat pentru toate pretentiile, o valoare care este mai mare decat:
cea mai recenta taxa anuala pe care ati platit-o pentru oricare din serviciiile premium, respectiv 1000 euro.
Aceasta limitare a raspunderii reprezinta fundamentul relatiei comerciale dintre compania d-voastra si Pentabit si se aplica tuturor pretentiilor de responsabilitate(de exemplu, garantie, prejudiciu, neglijenta, contract, legislatie) si chiar daca Pentabit a fost informat despre posibilitatea unei asemenea daune precum si in cazul in care aceste cai legale nu servesc scopului lor esential.
Unele legislatii nu permit limitarea sau excluderea responsabilitatii, astfel incat aceste limitari ar putea sa nu fie aplicabile in cazul dumneavoastra.

7. REZILIERE

Contractul de furnizare a informatiilor se poate rezilia de comun acord.
Pentabit și Compania pot rezilia acest Acord in orice moment, cu notificare catre cealalta parte. La reziliere, pierdeti dreptul de a accesa sau utiliza serviciile. Urmatoarele vor ramâne valabile dupa reziliere:
Drepturile noastre de a utiliza și divulga feedbackul dvs.;
Drepturile membrilor si a colaboratorilor de a nu redistribui in continuare continutul și informatiile pe care le-ati publicat prin Serviciu, inainte de reziliere;
Orice sume datorate de oricare din parti inainte de reziliere ramân restante dupa reziliere.

8.Indicatii si interdictii pentru membri Pentabitt

Indicatii:
Furnizati informatii corecte si va asigurati ca vor fi actualizate ori de cate ori apar modificari de preturi ;
Utilizati numele real al companie pe profilul creat
Utiliza serviciul intr-un mod profesionist;

Interdictii:
Nu veti actiona intr-un mod neprofesionalist prin publicarea unor informatii neadecvate,
incorecte care au la baza principiul concurentei neloiale;
Nu includeti in continutul campului alocat ex. Titlu – numere de telefon;
Nu creati o identitate falsa pe Pentabit;
Nu veti prezenta intr-o lumina falsa afilierea cu colaboratorii nostri sau companiile afiliate;
Nu creati un profil de membru pentru orice alta persoana;
Nu copiati informatiile altor companii;
Nu incalcati dreptul de proprietate intelectuala Pentabit mail, url sau informatii comerciale;
Nu publicati nimic care contine virusi sau orice alt cod daunator;
Nu creati profiluri sau furnizati continut informational care promoveaza servicii de tip prostitutie si excorte;
Nu creati sau operati o schema piramidala frauda sau alte practice similare;
Nu faceti inginerie inversa dezasambla codul sursa al aplicatiilor folosite de noi;
Nu afirmati ca sunteti afiliatii Pentabit fara acordul expres al nostru;
Nu inchiriati, cesionati , comercializati accesul la Serviciul Premium;
Nu stergeti orice instiintari privind dreptul de proprietate intelectuala a serviciului nostru;
Nu utilizati programe robot sau proceduri de accesare scraping, spidering, sau crawling pentru a accesa bursa si informatiile referitoare la proprietarul continutului informational;
Nu monitorizati disponibilitatea, functionalitatea servicilor in scopuri concurentiale;
Nu inlocuiti nici o functionalitate de securitate a servicilor;
Nu interferati cu operarea ( spam , virusi, algoritmi).

9. Cum ne puteti contacta

Daca doriti sa ne trimiteti notificari sau alte informatii contactati-ne!