POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

Angajament de respectare a confidentialitatii Pentabit
In platforma Pentabit, colectam si respectam confidentialitatea informatiilor companiilor dumneavoastra.
Am realizat aceasta politica de mai jos pentru a fi cat mai clari si mai deschisi posibil.
Important pentru noi este ca dumneavoastra – membrii nostri – sa va simtiti intotdeauna informati si in siguranta in ceea ce priveste confidentialitatea dumneavoastra pe Pentabit, a cererii si ofertei curente, inclusiv siguranta tranzactiilor efectuate intre companiile dumneavoastre.
Utilizatorii nostri inregistrati isi distribuie informatiile cu privire la domeniu de activitate, la produsele si serviciile oferite, la calitatea lor , interactioneaza cu colaboratorii nostri, facand ca informatiile si tranzactiile dintre acestia sa fie profitabile de ambele parti, publica si vizualizeaza continut relevant si gasesc oportunitati de afaceri. Continutul din serviciile oferite este vizibile doar societatiilor comerciale . Suntem convinsi ca serviciile noastre permit membrilor sa intre in competitie in mod eficient si sa-si atinga rezultatul pe care si-l doreste fiecare.
Mentinerea increderii dumneavoastra in ceea ce oferim este foarte importanta si adoptam urmatoarele politici de confidentialitate:
Protejam informatiile personale ale companiilor dumneavoastra si le oferim tertilor doar cu acordul dumneavoastra,cand noi consideram ca este necesar conform legii, citatiilor sau alte proceduri judiciare si in cazul in care este necesar sa aplicam acordul dumneavoastra de protejare a drepturilor, proprietatilor si sigurantei administratorilor companiilor care adera in platforma.
In momentul in care modificam aceasta politica va vom instiinta prin intermediul unei notificari prin serviciul nostru astfel incat dumneavoastra sa puteti consulta schimbarile inainte de a continua serviciul oferit de noi.
Daca aveti obiectiuni in legatura cu orice modificare va puteti inchide contul. Prin utilizarea in continuare a serviciului dupa publicarea modificarilor va exprimati acordul cu modificarile aduse.
Datele cu caracter personal pe care le colectam
Pentabit colecteaza date cu caracter personal al persoanelor juridice pentru a opera eficient si a va furniza cele mai bune experiente legate de accesul dumneavoastra la informatiile care vi le punem la dispozitie

1. Inregistrare

In momentul crearii contului ne furnizati informatiile cu privire la numele dumneavoastra, adresa de contact, adresa de e-mail , numar de telefon , acreditarile ( parola de acces in cont si informatii asimilate ) si sa fiti de acord cu termenii si conditiile si aceasta politica de confidentialitate care guverneaza modul in care procesam informatiile companiei dumneavoastra. Noi oferim si detalii cu privire la achizitionarea unui pachet de servicii.

2. Serviciul clienti

Cand contactati serviciile noastre de asistenta colectam informatii de care avem nevoie pentru a va clarifica intrebarile, multe din raspunsuri la intrebari o sa fie in rubrica dedicata FAO la care veti avea acces, sa investigam orice incalcare privind acordul dumneavoastra in platforma. Noi utilizam aceste informatii si pentru a detecta probleme pentru a va servi mai bine informatiile colectate. Aceste informatii nu vor fi utilizate in scopuri publicitare.
Datele de utilizare. Colectam date despre modul in care compania dumneavoastra interactioneaza cu Pentabit si cu produsele oferite de alte companii prin intermediul nostru. De exemplu, colectam:
Datele de utilizare ale produsului. Colectam date despre caracteristicile pe care le utilizati, serviciile pe care le achizitionati
Date despre dispozitiv. Colectam date despre dispozitivul si reteaua pe care le utilizati pentru a va conecta la produselesi serviciile noastre. Acestea includ date despre sistemele de operare si aplicatiile software instalate pe dispozitivul dvs., inclusiv cheile de produs. De asemenea, includ adresa IP, identificatorii dispozitivului (cum ar fi numarul IMEI pentru telefoane), setarile regionale
Rapoarte de erori si date despre performanta. Colectam date despre calitatea produselor , serviciilor si orice probleme apar in legatura cu acestea. Aceste date ne ajuta sa diagnosticam rezultatele aparute pe parcusul tranzactiilor informatiilor, sa ne imbunatatim serviciul si sa oferim solutii.
Date de asistenta. Atunci cand va adresati companiei Pentabit pentru asistenta, colectam date despre nevoile si cerintele companiei dvs. Astfel de date includ date de contact sau de autentificare, continutul mesajelor de chat si al altor comunicatii cu centrul de asistenta Pentabit.
Continut. Colectam continutul fisierelor si comunicarilor dvs. atunci cand este necesar sa va furnizam serviciul pe care il utilizati.

3. Cum utilizam informatiile companiilor dumneavoastra

Pentabit foloseste informatiile companiilor dumneavoastra pentru a interconecta informatia cu a altor terte companii, putem utiliza datele pentru a va informa cu privire la comenziile tertilor care acestea le-au facut asupra produselor si servicilor pe care compania dumneavoastra le deserveste prin intermediul nostru.
Furnizarea si imbunatatirea produselor si serviciilor altor companii prin intermediul nostru. Folosim datele pentru a informa alti membri cu privire la produse si servicile oferite de acestia, a imbunatati si a desfasura operatiunile esentiale activitatii noastre.
Furnizarea serviciului . Folosim datele pentru a derula tranzactii cu compania dumneavoastra si a va furniza produsele si serviciile la pret de producator. De multe ori, aceste produse includ caracteristici si recomandari personalizate care imbunatatesc productivitatea si caracterul agreabil si personalizeaza experienta legata de produse in baza activitatilor, intereselor si locatiei companiei dumneavoastra
Asistenta pentru clienti. Folosim datele pentru a oferi alte servicii de relatii cu clientii si servicii de asistenta.
Activarea serviciului. Folosim datele – inclusiv tipul de aplicatie si de dispozitiv, locatia, identificatorii unici de dispozitiv, aplicatie, retea si abonament pentru a activa software-ul si dispozitivele care necesita activare.

4. Imbunatatirea serviciului

Folosim datele pentru a ne imbunatati continuu serviciile oferite de noi , inclusiv prin adaugarea de noi caracteristici sau capacitati, precum folosirea rapoartelor de erori pentru a imbunatati caracteristicile legate de siguranta.
Securitate, siguranta si solutionarea disputelor. Folosim datele pentru a proteja securitatea si siguranta informatiilor si a clientilor nostri, pentru a detecta si a preveni fraudele pentru a solutiona disputele si a implementa acordurile incheiate. Produsele si caracteristicile noastre de securitate pot intrerupe activitatea membrilor rau intentionati si pot notifica utilizatorii cu privire la acest aspect. De exemplu, serviciul nostru scaneaza sistematic continutul intr-un mod automat pentru a identifica sursele suspectate de spam, virusii, actiunile abuzive sau adresele URL care au fost marcate ca legaturi asociate fraudei, fenomenului de phishing sau instantelor malware si putem sa blocam livrarea informatiei sau sa eliminam continutul daca acesta incalca clauzele noastre.
Activitatile economice. Folosim date pentru a dezvolta analize agregate si proceduri de business intelligence care sa ne permita sa operam, sa protejam, sa luam decizii in cunostinta de cauza si sa raportam performantele afacerii noastre.
Comunicatii. Folosim datele pe care le colectam pentru a va informa mereu cu privire la
va putem contacta prin e-mail sau prin alte mijloace pentru a va informa cand se termina un abonament;
pentru a va anunta cand sunt disponibile actualizari de securitate;
pentru a va trimite factura serviciilor noastre ;
pentru a va informa sau a va intreba despre o cerere de reparatie sau de service;
pentru a va informa continuu cu privire la comenziile care apar;
pentru a va invita sa participati la un studiu sau pentru a va informa ca sunt necesare actiuni pentru a va pastra contul activ.
In plus, puteti sa va conectati pentru abonamente prin e-mail si sa alegeti daca doriti sa primiti comunicari promotionale de la Pentabit prin e-mail, SMS, corespondenta postala si telefon.
Publicitate. Multe dintre produsele noastre sunt sustinute de publicitate. Utilizam datele colectate pentru selectarea unor reclame pe care le doreste compania dumneavoastra.Cat de curand vom incheia parteneriate cu terti pentru a selecta si a difuza reclame afisate pe site-urile si in serviciul nostru, precum si pe alte site-uri si in alte aplicatii intretinute de partenerii. Reclamele pe care le selectam se pot baza pe locatia curenta, pe interogarea de cautare sau pe continutul pe care-l vizualizati. Alte reclame sunt directionate in baza intereselor dumneavoastra probabile sau a altor informatii pe care le aflam despre dumneavoastra de-a lungul timpului, folosind date demografice, interogari de cautare, interese si preferinte, date de utilizare de pe propria noastra
platforma si de pe site-urile si aplicatiile colaboratorilor nostri de publicitate si ale partenerilor nostri si date de localizare.

5. Distribuirea de informatii afiliatilor

Orice informatie pe care o plasati pe profilul companiei dumneavoastra si orice continut pe care il publicati pe Pentabit pot fi vizualizate de alte companii.
Noi nu furnizam informatiile companiilor dumneavoastra (cum ar fi adresa dumneavoastra,codul fiscal, nr de telefon , nr de inregistrare al companiei adresa e-mail, numele companiei ) tertilor daca nu este necesar conform legii.
Alte companii va pot gasi informatiile cu privire la produsul si serviciul oferit in platforma Pentabit. Odata comandat produsul sau serviciul va avea acces si la datele le contact cu privire la detalii despre plata .

6. Cautare

Serviciul dezvoltat de noi va ajuta sa primiti si comanda informatia pusa la dispozitie de alti membri si utilizatori prin intermediul colaboratorilor nostri.
Daca exista o schimbare a controlului sau o vanzare in intregime sau partiala a Pentabit, putem distribui informatiile dumneavoastra unui tert care va avea dreptul de a utiliza aceste informatii in conformitate cu prezenta Politica de confidentialitate.
Este posibil sa divulgam informatiile dumneavoastra personale unui tert ca urmare a vanzarii activelor Pentabit, sau ca o consecinta a schimbarilor de la nivelul conducerii companiei sau a unuia din afiliatii sai, sau ca pregatire pentru oricare din aceste evenimente. Orice tert catre care noi transferam sau vindem activele noastre va avea dreptul de a utiliza in continuare informatiile companiei dumneavoastra. si alte informatii pe care ni le furnizati, in modul stabilit in prezenta Politica de confidentialitate.

7. Prestatorii de servicii(colaboratorii nostri)

Putem angaja companii si persoane terte pentru a ne facilita servicii (de exemplu intretinere, analiza, audit, marketing si dezvoltare). Acesti terti au acces la informatiile companiei dumneavoastra, doar pentru a realiza comenzile in numele nostru si sunt obligati fata de Pentabit sa nu le divulge sau sa le utilizeze in alte scopuri.
Prelucrarea datelor in afara tarii dumneavoastra
Putem procesa informatiile referitoare la produsele si serviciile pe care le ofera compania dumneavoastra in afara tarii in care locuiti.
Alte informatii importante privind confidentialitatea
Noi va pastram informatiile atat timp cat contul dumneavoastra este activ sau atat timp cat acest lucru este necesar. De exemplu, este posibil ca noi sa pastram anumite informatii chiar si dupa inchiderea contului dumneavoastra, in cazul in care retentia acestora este necesara pentru conformarea cu obligatiile noastre juridice sau cu cerintele regulamentare, pentru solutionarea disputelor, pentru prevenirea fraudelor si abuzurilor, sau pentru a pune in aplicare acest acord.
Va vom notifica prin mail cand modificam Politica de confidentialitate.

8. Siguranta

Am implementat sisteme de siguranta care sunt menite sa protejeze informatiile furnizate de compania dumneavoastra., in conformitate cu standardele sectorului de activitate. Accesul la datele dumneavoastra. de pe
serviciul nostru este protejat cu o parola, iar datele cum ar fi informatiile privind contul bancar sunt protejate prin criptare SSL in momentul transmiterii acestora din browserul dumneavoastra. web catre servicii. Pentru protejarea datelor si informatiilor stocate de dumneavoastra pe serverele noastre, verificam in mod regulat sistemul pentru a depista posibile vulnerabilitati si atacuri si folosim un centru de date cu acces securizat de nivel inalt. Cu toate acestea, deoarece Internetul nu este un mediu 100% sigur, nu putem asigura sau garanta securitatea informatiilor pe care ni le transmiteti. Nu exista nicio garantie ca aceste informatii nu pot fi accesate, divulgate, modificate sau distruse printr-o bresa a unuia dintre sistemele noastre de securitate fizice, tehnice sau administrative. Este responsabilitatea dumneavoastra sa protejati securitatea datelor companiei dumneavoastra de autentificare. Va sfatuim cu insistenta sa nu transmiteti informatii confidentiale prin e-mail.
Ajutati la mentinerea sigura a contului dumneavoastra utilizand o parola puternica.

9. Cum ne puteti contacta

Daca aveti intrebari sau comentarii referitoare la prezenta politica de confidentialitate, va rugam sa ne contactati!